İngilizce

“TED Karabük Koleji olarak okul öncesi İngilizce eğitim-öğretimindeki  temel amacımız çocuklarımızda yabancı dil farkındalığı yaratmak ve eğlenceli, yaratıcı, öğrenci merkezli etkinliklerle  çocuklarımızın İngilizce’ye karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamaktır.

Tüm Ted Okullarında olduğu gibi Ted Karabük Koleji’nde de değerli bir kadro tarafından hazırlanmış  “TEDdy’s READY” kitabımız kullanılmaktadır.  Kitabımız “songs, animation cd ve interactive games cd”leri ile desteklenmektedir. Anasınıfı grubu öğrencilerimizi özellikle evde desteklemek amaçlı “Teddy’s Ready Online “ programımız kullanılmaktadır. TEDdy's Ready Online, TEDdy's Ready İngilizce öğretim programının tüm temalarını, kazanımlarını ve yapısını kapsayan, basılı materyalleri tamamlayan, öğretmene ders sırasında büyük faydalar sağlayan, internet üzerinden erişilebilen bir programdır. Çocuklarımız kitabımızın kuklası TEDDy ile keyifli bir yolculuğa çıkarak İngilizce serüvenlerine devam etmektedirler.  “

Faydalı siteler:
www.angles365.com