Anasınıfı Okul Kurallarımız

Ø   Öğrenciler eğitim saatleri içinde okuldan alınmamalı, olası özel durumlarda ise  okula önceden haber verilmelidir.

Ø   Öğrencilerimizin en geç 08:30’da okulda bulunmaları gerekmektedir.

Ø  Telefon ve adres değişikliklerinin zamanında okulumuza yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir.

Ø  Veli, öğrencinin okula gelmediği gün için özrünü bildiren veli dilekçesini getirmek zorundadır.

Ø  Öğrenciler anne baba dışında herhangi biri tarafından okuldan alınacaksa, okula önceden bilgi verilmesi gerekir. Okulun bilgisi dışında anne babadan başka kimseye öğrenci teslim edilmeyecektir. Öğrenciyi almaya gelen kişinin kimliği kontrol edilir.

Ø  Okula gelirken zarar görebilecek eşya ya da aksesuarlar takılmamalı ve gönderilmemelidir. Rahat kıyafetler giydirilmeli, özellikle kız öğrencilerimizin etek ve elbise yerine tayt ve pantolon tarzı kıyafetlerle gelmesi onların hareketlerini kolaylaştırması açısından önemlidir.

Ø  Sınıflar ve koridorlar öğrencilerimize ait mekanlardır. Bu mekanlarda bulunmak için ısrarcı olmamaya özen göstermek gerekir.

Ø  Öğrencilerimizle gönderdiğimiz duyurular, öneriler, ödevler özenle okunmalı ve  gerçekleştirilmesi için öğrencimiz desteklenmelidir.

Ø  TED ailesinin bir mensubu olarak okulumuzda yapılan her türlü sosyal aktiviteye katılımın sağlanması çocuklarımız ve velilerimizin birlikteliği açısından önemlidir.

Ø  Öğrencilerimizin ilaç kullanması gerektiğinde ilaç ikiye bölünerek okula gönderilecek ilacın üzerine öğrenci adı soyadı, ilacın içirilme saati ve en son kullanılacağı tarih yazılarak okula bırakılmalıdır.

Ø  Öğrencilerimiz adına daha sağlıklı ve etkili veli görüşmesi yapmak istiyorsak veli görüşme günlerini ve veli paylaşım toplantılarını değerlendirmeniz gerekmektedir. Ayaküstü veli-öğretmen görüşmelerinin yapılmaması önemlidir

Ø  Herhangi bir problem durumunun açıklanmasını sınıf kapısının önünde, çocuklarımızın yanında yapmamaya özen gösteriniz. Problemi kâğıda yazarak, öğretmene telefon ederek ya da randevu talep ederek açıklamaya özen gösteriniz.

Ø  Her öğrenci için «iletişim defteri» olacaktır. Bu defterlerin aile ve öğretmen arasında iletişimi sağlaması açısından günlük kontrol edilmesi önemlidir.

Ø  Belirli günlerde çocuklarımızın okul eşofmanı giymeleri gerekmektedir.Buna uyulmasına özen gösterilmesi rica olunur .

Ø  Bulaşıcı ve ateşli hastalık durumlarında öğrencileri okula göndermemeniz  öğrencinin kendi sağlığı ve okulun genel sağlığı için önemlidir.Bu konuda okula haber verilmesi önemlidir.