Güvenlik Hizmetleri

Üstlendiği sorumluluk duygusuyla öğrencilerin güvenliğinin öneminin farkında olan okulumuz; bu konuda çok titiz çalışmaktadır. Yatılı öğrencilerimizin de bulunması nedeniyle okulumuzda 24 saat güvenlik görevlisi bulunmakta ve her gece bir bayan bir erkek belletmen öğretmen öğrencilerimizle birlikte kalmaktadır.

Okulumuzda her gün tüm öğrencilerimize öğle yemeği hizmeti verildiği için öğrencilerimiz öğle tatilinde de izinsiz çıkış yapamamaktadır.

Velilerimiz için düzenlenen ankette aldığımız sonuçlara göre "güvenlik" en yüksek puan alan konu olmuştur. Duyarlılığımızın ve özenimizin farkında olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.