Ulaşım Hizmetleri

OKULA ULAŞIM NASIL SAĞLANMAKTADIR ?

• İsteyen öğrencilerimiz okula yürüyerek, otobüsle ya da başka bir araçla ulaşabilmektedirler. Bunun yanı sıra okulumuzda servis araçları bulunmaktadır. Bu araçların özelliklerini kısaca söylersek;
  • Okul bitiminde 1. ve 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile, diğer öğrenciler kendileri düzgün ve hızlı bir şekilde servis alanına ulaşır.  Okulumuz öğrencileri küçüklerine daima öncelik tanır.   Araç hareket halinde iken tehlike yaratabilecek hiçbir harekette bulunmaz.
  • Araçlarda, öğrencilerle birlikte öğretmen de bulunur ve görevli öğretmenler nezaretinde öğrenciler evlerine teslim edilir.
  • Servis araçları okul çıkış saatinden 10 dakika sonra hareket eder.
    Zamanında gelmeyen öğrenci okuldan velisi tarafından alınır.
  • Okulumuza servisle gelen tüm öğrencilerimiz belirlenen kurallara uymak zorundadır. Kurallara uymayan öğrencilerin velilerine uyarı mektubu gönderilir ve düzelme olmadığı durumlarda öğrenci servisten uzaklaştırılır.
  • Servis araçlarımız Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği kıstaslara uygun olarak düzenlenmiştir.