Öğrenci Kayıt Prosedürü ve Okul Ücretleri

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ

KARABÜK KOLEJİ

Kaliteden ödün vermeden eğitimde 53. Yılı

TED Karabük Koleji Vakfı Özel Okulları Türk Milli Eğitim” nin amaçları doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik,  katılımcı, yaratıcı, bilimsel eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim öğretimi ile hem bir üst öğrenim kurumuna; hem de iş, meslek ve toplum yaşamına, uygarlığın gerektirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmeyi amaçlamaktır.

2017-2018 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM ÜCRETLERİMİZ

İLKÖĞRETİM OKULU

SINIFLAR

Anaokulu ve Anasınıfı                                                      Yıllık   :     12.685,19

1.    ve 2.    Sınıflar                                                           Yıllık   :     12.407,41

3.    ve 4.    Sınıflar                                                           Yıllık   :     13.240,74

5.                Sınıf                                                               Yıllık   :     14.722,22

6.,7  ve 8.   Sınıflar                                                           Yıllık   :     15.648,15

LİSE

1., 2., 3. ve 4.  Sınıflar                                                       Yıllık   :     16.944,44

Pansiyon ücreti                                                                  Yıllık   :     16.944,44

Fiyatlara %8 KDV dâhil değildir.     (KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR)

Detaylı fiyat listemizi görüntülemek için tıklayınız.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

UYGULAMALARIMIZ VE İNDİRİMLERİMİZ

1. Aynı dönemde TED Karabük Koleji’nde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden % 10 kardeş indirimi uygulanır.
  2. Anasınıfımızda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, İngilizce kitapları, Değerler Eğitimi seti, Anasınıfı kıyafetleri (Eşofman –Tshirt) fiyatımıza dâhildir.
  3. Mezunlar derneğimize kayıtlı, okulumuz mezunlarının çocuklarına % 5 indirim uygulanır.
  4. TED Karabük Koleji Ortaokul kısmından liseye kayıt yaptıran öğrencilerimize başarı indirimlerimiz;

a.     500,00-490,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 75 Başarı bursu indirimi uygulanır.

b.     489,99-475,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 50 Başarı bursu indirimi uygulanır.

c.      474,99-465,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 25 Başarı bursu indirimi uygulanır.

d.     464,99-450,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 20 Başarı bursu indirimi uygulanır.

5.   Diğer okullardan okulumuz lise kısmına kayıt yaptıran öğrencilere başarı indirimlerimiz;

a.     500,00-495,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 75 Başarı bursu indirimi uygulanır.

b.     494,99-485,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 50 Başarı bursu indirimi uygulanır.

c.      484,99-475,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 25 Başarı bursu indirimi uygulanır.

d.     474,99-460,00 arası puan alan Lise öğrencilerine % 10 Başarı bursu indirimi uygulanır.

6.   Okulumuzun Ortaokul bölümü mezunlarından liseye kayıt yaptıran öğrencilerimize % 10 eğitim bursu indirimi uygulanır.
     7.   Öğretmen - Asker - Polis ve Akademisyen çocuklarına % 5 Eğitim bursu indirimi uygulanır.
     8.   Peşin ödemelerde uygulanmakta olan indirimlerimiz, Mart - Nisan – Mayıs ve Haziran aylarında % 10, Temmuz ayında % 8, Ağustos ayında  % 5  oranında ayrıca indirim yapılır.
     9.   Ödemeler çok seçenekli olup, Haziran – Temmuz aylarında yapılan kayıtlarda 1 peşin 11 taksit seçeneği uygulanır. Gecikmelerde aylık %2 gecikme faizi tahsil edilir.
    10.  Pansiyon ücretine yatak, yemek, okul kıyafetleri (1 takım olarak) ve okul kitapları dâhildir.
    11.  Paralı Yatılı öğrenciler, pansiyon ücretini tam, öğrenim ücretini % 50 indirimli ödeyeceklerdir.
    12.  Okullarımızda kız yatılı öğrenciye ilaveten, erkek yatılı bölümümüze de öğrenci alınmaktadır.
   13. Önceki dönemlerden herhangi bir nedenle öğrenci ücretinden dolayı Vakfımız okullarına borcu bulunan velilerimiz bu borçlarını ödedikten sonra kayıt yenileme yaptırabileceklerdir. Kayıt yenilemelerde randevu alınabilmesi ve kaydın yenilenebilmesi  için borç olmaması gerekmektedir.
    14.  T.C. Milli Eğitim Bakanlığı 11 Şubat 2009 tarih ve 27138 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Özel Eğitim kurumları Öğrenci ve kursiyer Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmenliği’ nin 8. maddesi 3. Bendi “Okullar, çalışma takviminde belirtilen tarihte yeni ders yılına ait öğrenci ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtlarını yenilemeyebilir.” Hükmünü içermekte olup,  bu ifadeden, kayıt yenileme takviminde kayıt yenilemeyen, peşin, peşinat ve/veya taksitleri ödenmeyen öğrencilerimiz yeni dönem ve ders yılında devam edemezler. Bu nedenle 30 Haziran 2017 tarihi saat 17.00’a kadar kayıtlarını yenilemeyenlere ilişkin olarak ilgili yönetmelik hükümleri uygulanır.
    15.  Kayıt yenileme ile ilgili detaylı bilgiler ile öğrenci ücretleri ve taksit ödeme tabloları Web sitemizde yer almakta olup, web adresimizwww.tedkarabuk.k12.trdir.
    16.  MEB Özel öğretim kurumları yönetmeliğinin 56. Maddesi hükümlerince; eğitim ve öğretim yılı başlamadan okulumuzdan ayrılanlara yıllık ücretin % 10 u dışındaki kısmı, eğitim öğretim yılı başladıktan sonra okulumuzdan ayrılanlara ise yıllık ücretin %10u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı öğrenci veli/vasisine geri ödenir.

NOT:   Okulumuzun öğretmenleri tarafından verilen kurslar;

Hafta içi, hafta sonu YGS-LYS ve TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı) Hafta içi etütler - Sınav ücretleri - Test ücretleri ve Spor kursları,

Okul fiyatlarımızın içerisinde olup, ayrıca hiçbir ücret alınmayacaktır.

a)     Yukarıda sıralanan indirimlerden (peşin ödemeler hariç) en yüksek olan indirimlerden sadece biri uygulanır.

b)     Peşinatlar, ödeme tablosundaki hangi seçenek seçilirse seçilsin kayıt esnasında alınacaktır.